Erhvervshus Nordjylland

GAME CHANGER' 17


Dato og tid

Torsdag d. 2. november 2017 kl. 09:00 til 15:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 31. oktober 2017 kl. 08:00

Sted

Kuppelsalen hos NORDJYSKE Medier
Langagervej 1
9220 Aalborg
Denmark

Arrangør

Væksthus Nordjylland
ls@vhnordjylland.dkSÅDAN HENTER DU KAPITAL TIL DIN VIRKSOMHED
Kom og hør Morten Resen, Brandheroes og MigogAalborgs StartUp-historie og hvordan de har hentet finansiering. Kom tæt på 5 forskellige finansieringskilder der giver dig konkret indblik i hvad de kan og vil med dig. På dagen kan du vælge mellem 4 sessioner, hvor du deltager i de 2 der giver størst værdi for dig.

Krav til deltagelse til Game Changer' 17:
- At du drømmer om at blive selvstændig
- At du har en virksomhed der er under 5 år gammel

Sessions - en teaser til senere forløb
Under Game Changer' 17 vil der være to session-spor med fire blokke. Hver blok har til formål at introducere et senere forløb, som du kan deltage i, hvis du er klar til BUSINESS CHANGING DAYS og opfylder kravene for deltagelse


Crowdfunding
Hvordan opbygger du den rigtige crowdfundingkampagne og får succes med finansieringen? Få et skarpt blik på crowdfundings muligheder! Deltag efterfølgende i et workshop-forløb, der gør dit projekt klar til en crowdfunding - lige fra det forbedrende arbejde til markedsføringen af projektet når det er LIVE på en platform!

Krav for deltagelse i senere forløb:
- Du skal have et cvr.nr samt en ide/projekt, der skal finansieres. Innovativ Vækst
Hvordan får du succes med din forretningsidé, når du mangler viden om iværksætteri, finansiering og økonomi til at opretholde forsørgelsesgrundlag, mens du arbejder på din forretningsidé? Svaret er Innovativ Vækst! Få sparring, bliv koblet til investorer og deltag i et intensivt læringsprogram med understøttende rammer for udvikling af din idé.

Krav for deltagelse i senere forløb:
- Du skal gerne være ledig dimittend fra en af de videregående uddannelsesinstitutioner i Nordjylland, men det er ikke et krav - dog skal du have perspektivrig idé og være i opstartsfasen med den. Finansieringsforløb
Får du bank i stedet for penge af dine finansieringskilder? Få hjælp til selvhjælp og bliv succesfuld i kampen om kapital! Gennem et målrettet forløb bliver du finansieringsklar og får mulighed for at pitche din forretningsplan overfor 5 kapitalkilder, der er klar med individuel sparring og mulighed for at finansiere præcis din virksomhed!

Krav for deltagelse i senere forløb:
- Du skal have et cvr.nr med omsætning, være under 5 år gammel og have et lånebehov. NewBizz
Om du er nystartet iværksætter eller har været i gang i flere år kan du løbe panden mod muren og have behov for sparring. Her kommer Nordjysk NewBizz ind i billedet! Nordjysk NewBizz er et unikt tilbud til alle iværksættere, og har til formål, at fremme og støtte iværksætteri i hele Nordjylland. Du kan bl.a. deltage i iværksættercamps, komme i netværksgrupper med ligesindede og få økonomiske støtte til sparring!

Krav for deltagelse i senere forløb:
- Din virksomhed skal gerne være under 5 år gammelParkering
Vi henviser til parkering på den anden side af Nordjyske ved Langagervej 2

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Væksthus Nordjylland
ls@vhnordjylland.dk